Tanzanit karkötő 4 mm-es golyókból

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A Tanzanit egy csodálatos kékes-lilás színű drágakő, nevét a kelet-afrikai Tanzániáról kapta. Ez az egy lelőhely van jelenleg a világon, ahol a gyönyörű színben játszó változatát megtalálhatjuk. 1967-ben Tanzániában, a Kilimandzsáró lábánál…
17 990 Ft [45.98EUR]
Hűségpont: 179 pont

A Tanzanit egy csodálatos kékes-lilás színű drágakő, nevét a kelet-afrikai Tanzániáról kapta. Ez az egy lelőhely van jelenleg a világon, ahol a gyönyörű színben játszó változatát megtalálhatjuk.

1967-ben Tanzániában, a Kilimandzsáró lábánál óriási szárazság tombolt.

Egy alkalommal több hektárnyi terület gyulladt fel. Marhákat legeltető maszájok igyekeztek eloltani a tüzet.

Miután sikerült a tűzoltás, a maszájok sötétkék csillogást fedeztek fel a felperzselődött, sötét talajban.

Közelebbről szemügyre vették ezt a furcsaságot, majd észrevették, hogy gyönyörű égszínkék kövek bújtak elő.

Ez volt az addig ismeretlen Tanzanit.

Csukló méret (választható): 15 cm, 16 cm, 17 cm

Szállítás

Barion
GLS Csomagpont

[ Legolcsóbb! ] GLS csomagpont


Előreutalással vagy bankártyás fizetéssel. Rendelésedet a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott csomagpontra/csomag automatába.

Szállítási díj: 1 340 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Rendelés kiegészítése


Rendelés kibővítésénél lehetősége van bankkártyás fizetésre a Barion fizetés kipipálásával, átutalásra vagy ha az előző rendelését utánvétellel adta le akkor nincs több teendője, kiegészítjük a meglévő rendelését. Amennyiben meghaladja a két rendelés kosár értéke azt az összeg határt aminél ingyenes a szállítási díj abban az esetben törlésre kerül a szállítási költség.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS futár előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1600 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket ( 2 kg ), emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futár utánvétellel, házhoz


Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 30.000 forint kosárértékig 1550 Ft.- szállítási díjat +640 Ft.- utánvétel beszedési díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS futár külföldre előreutalással, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Ausztria, Románia és Szlovákia területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 7800 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 7 800 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek