Markazit utáni pszeudomof Pirit, Hematit, Limonit III

Újdonság! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Származási helye: Egyiptom, Farafra oázisPrófécia kőnek tartják ezeket az különleges Markazit utáni pszeudomorf Pirit, Hematit és Limonit ásványt.Onnan kapta a nevét, hogy állítólag a felfedezőjét meditálás közben prófétai képességekkel ruházta…
23 690 Ft [61.11EUR]
Hűségpont: 236 pont
Származási helye: Egyiptom, Farafra oázis

Prófécia kőnek tartják ezeket az különleges Markazit utáni pszeudomorf Pirit, Hematit és Limonit ásványt.

Onnan kapta a nevét, hogy állítólag a felfedezőjét meditálás közben prófétai képességekkel ruházta fel.

Ezáltal bele láthatott a jövőbe.

Úgy tartják, hogy erősen rezonál a harmadik szem csakrával és stimulálja a tobozmirigyet, ezáltal elősegíti a látomások előidézését.

Úgy tartják, hogy fokozza a tisztán hallás képességét és a meditáció során segít meghallani a szellemi vezetőink tanácsát.

Szállítás

Barion
GLS Csomagpont

[ Legolcsóbb! ] GLS csomagpont


Előreutalással vagy bankártyás fizetéssel. Rendelésedet a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott csomagpontra/csomag automatába.

Szállítási díj: 1 160 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

GLS futár előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Magyarország területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1650 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futár utánvétellel, házhoz


Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1660 Ft.- szállítási díjat + 990 Ft.- utánvétel beszedési díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS futár külföldre előreutalással, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Ausztria, Románia és Szlovákia területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 8060 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 8 060 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek