Indiai Fehér Labradorit koponya

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Lelőhelye: India, BiharA koponya mérete kb 62 mm hosszú és 42 mm széles. Kevesen tudják, hogy a szivárvány Holdkő hivatalosan fehér Labradorit, annak is kell nevezni.
37 990 Ft [96.48EUR]
Hűségpont: 379 pont

Lelőhelye: India, Bihar

A koponya mérete kb 62 mm hosszú és 42 mm széles.


Kevesen tudják, hogy a szivárvány Holdkő hivatalosan fehér Labradorit, annak is kell nevezni.

A szivárvány Holdkő nevet egyszerűen a egy becstelen marketing miatt használják a kereskedők mert a minden ami Holdkő, kelendő, vagy a szakmai tudás hiánya miatt.

A leírás további részében így elhagyjuk a megtévesztő Holdkő nevet és a fehér Labradoritként fogjuk említeni ezt az anyagot.

Tehát a fehér Labradorit és a Labradorit gyakorlatilag ugyanaz az anyag mégis egy kicsit különböznek egymástól.

Miben hasonlítanak?

A fehér Labradorit egy plagioklász földpát, amelynek kémiai összetétele Na AlSi308, ami megegyezik a Labradoritéval.

A Holdkő, amit hivatalosan is annak lehet nevezni viszont egy ortoklász földpát, kémiai összetétele pedig K AlS3O8 tehát eltérnek egymástól.

Mindkettő "parkettás" szerkezettel, ennek köszönheti a csodálatos fényjátékát tehát egy az egyben ugyanaz a két ásvány!

Miben térnek el egymástól?

Két dologban tér el a fehér Labradorit és a Labradorit.

Az egyik az, hogy mindegyiket más-más helyen bányásszák, a Labradoritot a legtöbb esetben Madagaszkáron, a fehér Labradoritok legtöbbször Indiából származnak.

A másik eltérés az, hogy a fehér Labradorit gyakran tartalmaz fekete Turmalin zárványokat ( kivéve az extra és a prémium minőségűek amik értékesebbek ) , míg a Labradoritokban Albitok ami szintén egy plagioklász ásványok csoportjába tartozó nátrium-alumínium-szilikát.

A koponyára visszatérve.

Sokan nem szeretik a koponyákat mert a halál szimbólumának tartják.

Némely kultúrákban viszont a szerencse szimbólumai ezek a különös dísztárgyak.

Sokan a halál szimbólumaiként tekintenek az efajta tárgyakra,a gonoszt látják benne és félnek tőle de valójában a Ördög távoltartására, betegségek legyőzérére használták az őseink.

Szállítás

Barion
GLS Csomagpont

[ Legolcsóbb! ] GLS csomagpont


Előreutalással vagy bankártyás fizetéssel. Rendelésedet a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott csomagpontra/csomag automatába.

Szállítási díj: 1 400 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Meglévő rendelés kiegészítése


Rendelés kibővítésénél lehetősége van bankkártyás fizetésre a Barion fizetés kipipálásával, átutalásra vagy ha az előző rendelését utánvétellel adta le akkor nincs több teendője, kiegészítjük a meglévő rendelését. Amennyiben meghaladja a két rendelés kosár értéke azt az összeg határt aminél ingyenes a szállítási díj abban az esetben törlésre kerül a szállítási költség.

Szállítási díj: Ingyenes
GLS Csomagpont

GLS csomagpont/automata utánvétellel


Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 35 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

GLS futár előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1600 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket ( 2 kg ), emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futár utánvétellel, házhoz


Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 30.000 forint kosárértékig 1550 Ft.- szállítási díjat +640 Ft.- utánvétel beszedési díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 2 190 Ft Ingyenes 35 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

GLS futár külföldre előreutalással, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Ausztria, Románia és Szlovákia területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 7800 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 7 800 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek