Pakisztáni Nefrit Jáde nagy obeliszk/csúcs

Újdonság! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Lelőhelye: Pakisztán, Sindh, AmbarPár hónappal ezelőtt új Nefrit Jáde anyagok kerültek ki egy Ambarban lévő bányából.Az anyaga nagyon hasonlít a Kanadában található Nefrit Jádékhoz viszont egy lényeges különbség van közöttük, az ár.
15 990 Ft [42.13EUR]
Hűségpont: 159 pont

Lelőhelye: Pakisztán, Sindh, Ambar

Pár hónappal ezelőtt új Nefrit Jáde anyagok kerültek ki egy Ambarban lévő bányából.

Az anyaga nagyon hasonlít a Kanadában található Nefrit Jádékhoz viszont egy lényeges különbség van közöttük, az ár.

Ezek a Pakisztáni anyagok olcsóbbak, megfizethetőbbek de természetesen akad belőlük olyan példány is aminek nagyon magas az értéke.

A képen szereplő csúcsok olcsóbb változatok, ettől függetlenül szépek.

A bal oldali csúcs a legmagasabb pontján kb 81,2 mm a legszélesebb pontja kb 21,2 mm.

Szállítás

Barion
GLS Csomagpont

[ Legolcsóbb! ] GLS csomagpont


Előreutalással vagy bankártyás fizetéssel. Rendelésedet a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott csomagpontra/csomag automatába.

Szállítási díj: 1 400 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Meglévő rendelés kiegészítése


Rendelés kibővítésénél lehetősége van bankkártyás fizetésre a Barion fizetés kipipálásával, átutalásra vagy ha az előző rendelését utánvétellel adta le akkor nincs több teendője, kiegészítjük a meglévő rendelését. Amennyiben meghaladja a két rendelés kosár értéke azt az összeg határt aminél ingyenes a szállítási díj abban az esetben törlésre kerül a szállítási költség.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS futár előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1600 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket ( 2 kg ), emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futár utánvétellel, házhoz


Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 30.000 forint kosárértékig 1550 Ft.- szállítási díjat +640 Ft.- utánvétel beszedési díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS futár külföldre előreutalással, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Ausztria, Románia és Szlovákia területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 7800 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 7 800 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek