Lepidolit nagy marokkő

Újdonság!
A marokkővek, méretben, színben formában eltérnek. A marokkövek mérete: kb. 2 cm-3 cm. Megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől, míg a számítógépre téve elnyeli a kisugárzásokat. Szétosztja a negatívitást.…
380 Ft [1.05EUR]
Hűségpont: 3 pont
Készlet: 19 db Max. rendelhető 19 db

A marokkővek, méretben, színben formában eltérnek.

A marokkövek mérete: kb. 2 cm-3 cm.

Megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől, míg a számítógépre téve elnyeli a kisugárzásokat. Szétosztja a negatívitást.

Aktiválja és megnyitja a torok-, a szív- és a koronacsakrát, valamint a harmadik szemet; feloldja a blokkokat, és a kozmikus tudatot biztosít. 
Ráhangol az előző életből olyan gondolatokra és érzelmekre, amelyek a mostani életünkben okoznak akadályokat. Előre tud vinni bennünket a jövőbe.

A lepidolit rendkívül hasznos a stressz és a depresszió csillapításában.

Lítium tartalma segít a hangulatváltozások és a rögeszmés depresszió felszámolásában. 
Kiváló minden érzelmi vagy szellemi függőség megszüntetésére; támogatja a szenvedélybetegségekből és bármilyen bántalomból való megszabadulást, beleértve az anorexiát is.

Mint az "átmenet köve" szétosztja és újjászervezi a régi pszichológiai és viselkedési mintákat, ösztönzi a változást. Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat.

A lepidolit serkenti az intellektuális és az elemző képességeket. Mivel növeli az objektivitást és az összpontosítást, felgyorsítja a döntéshozatalt. 
Arra világít rá, ami igazán fontos, és kiszűri a zavaró tényezőket.

Lehetővé teszi, hogy kivonjuk magunkat mások hatása alól, és megőrizzük a szabad mozgásterünket.

Nyugtató kő, amely enyhíti az alvászavarokat és az érzelmi stresszt; mély érzelmi gyógyulást biztosít.

Pontosan megjelöli a rendellenesség helyét, fölé helyezve finoman rezeg. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t, és segíti a negatív ionok létrehozását.

Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer-kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője.

Szállítás

Posta előreutalással, házhoz


Elsőbbségi levél 50g alatt. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk! A terméket / termékeket 1-4 munkanapon belül szállítatjuk az Ön által kiválaszott szállítási módon! Amennyiben a termék nincs raktáron, emailben értesítjük annak beszerzési idejéről és annak várható szállításáról!

Szállítási díj: 950 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS futár előreutalással, házhoz


Magyarország területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1490 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futár utánvétellel, házhoz


Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1660 Ft.- szállítási díjat + 990 Ft.- utánvétel beszedési díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 2 650 Ft Ingyenes 35 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS futár külföldre előreutalással, házhoz


Ausztria, Románia és Szlovákia területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 5990 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 5 990 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek