Burmai sárga, barna, fehér, zöld Jáde 8 mm-es karkötő

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Az időszámítás előtti 2000-6000 közti időszakban a kínaiak már jáde faragványokat készítettek.
17 990 Ft [48.55EUR]
Hűségpont: 179 pont
Az időszámítás előtti 2000-6000 közti időszakban a kínaiak már jáde faragványokat készítettek.

Ezek fő jellegzetessége a dekorativitás volt. Minden műfajban megtalálható a kínai nemzet sajátos díszítőeleme. Kínában a jáde faragás több mint 4000 éves múltra tekint vissza.

Az anyagok természetes színével és alakjával összhangban lévő dísztárgyakat alkotnak a különböző drágakövekből. A technikai eljárások között a vésés, a csiszolás, a köszörülés és a fúrás szerepel.
A jáde faragásnak két fajtája van, attól függően, hogy dísz vagy használati tárgyat készítenek belőle. A dísztárgyak között szerepelnek olyanok, amelyek emberi és állati alakokat, mindennapi tárgyakat, eszközöket, virágokat, növényeket örökítenek meg.

A használati tárgyak között gyűrűk, pecsétek, ékszerek szerepelnek. A pekingi Tiltott Városban, azaz a császári palotában őrzik a világ legnagyobb jádedarabját.

Hosszúsága több mint 2 méter, tömege meghaladja az 5000 kilogrammot. A 18. században a faragóművészeknek 6 évi munkájába telt, mire elkészítették.

Nem véletlenül értékelik olyan nagyra keleten, ahol a lelki béke jelképe, és a szívcsakrához társítják. A szeretet kiapadhatatlan kútja, ami minket is feltölt. Segít a test és lélek egyensúlyának helyrebillentésében is.


Csukló méret (választható): 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm

Szállítás

Barion
GLS Csomagpont

[ Legolcsóbb! ] GLS csomagpont


Előreutalással vagy bankártyás fizetéssel. Rendelésedet a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott csomagpontra/csomag automatába.

Szállítási díj: 1 340 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Rendelés kiegészítése


Rendelés kibővítésénél lehetősége van bankkártyás fizetésre a Barion fizetés kipipálásával, átutalásra vagy ha az előző rendelését utánvétellel adta le akkor nincs több teendője, kiegészítjük a meglévő rendelését. Amennyiben meghaladja a két rendelés kosár értéke azt az összeg határt aminél ingyenes a szállítási díj abban az esetben törlésre kerül a szállítási költség.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS futár előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Magyarország területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1650 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futár utánvétellel, házhoz


Magyarország területén belül maximum 2 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 1660 Ft.- szállítási díjat + 990 Ft.- utánvétel beszedési díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag mérete meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS futár külföldre előreutalással, házhoz


Köszönjük a megrendelését! Ausztria, Románia és Szlovákia területén belül maximum 1 kg-os csomag esetén. Ez a szállítási mód 7800 Ft.- szállítási díjat tartalmaz. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a maximális értéket, emailben, az egyedi szállítási díjról értesítést küldünk!

Szállítási díj: 7 800 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek